HomeAnunturiSoftwareConfesiuniToDoListSudokuArtFreeDownloadConcursLinksHelp
Definitia zilei
Putinul pe care îl vedem tine de putinul care suntem
Jacques Bergier
Pro LOTO
To Do List
SexLex
MenStrict - Un cadou util pentru iubita ta!
    MenStrict
Cel mai util cadou pentru iubita ta!
[Free download]
Anunturi Gratuite
Filme si Cursuri

BIORITM

De mai bine de un secol de când au fost descoperite, bioritmurile au cunoscut o de larga raspândire, fiind consultate de toti cei interesati de evolutia starilor fizice si spirituale. Bioritmurile nu reprezinta altceva decât variatia periodica a energiilor individuale. Curba acestor evolotii caracterizeaza si influenteaza, asa cum au demonstrat savantii, viata tuturor. Efectul bioritmurilor nu se manifesta cu aceeasi pregnanta la orice persoana. Cu toate acestea, fiecare din noi simtim si recunoastem o anumita ritmicitate a starilor emotionale, fizice si intelectuale.

Asadar, de-a lungul existentei sale, omul traverseaza o serie de cicluri biologice care caracterizeaza predispozitiile sale în diferite momente. Cunoasterea acestor ritmuri naturale poate fi de mare folos în munca fizica, intelectuala, în interpretarea starilor emotionale etc. Fiindca bioritmurile ne pot spune ceva si despre starile biologice viitoare din viata noastra. aplicând cu consecventa principiul "Cunoaste-te pe tine însuti" am putea avea sansa de a ne planifica mai eficient viata.

In prezent sunt cunoscute 3 (trei) cicluri bioritmice importante, si anume:

  • ciclul fizic, care dureaza 23 de zile si influenteaza factorii fizii precum: forta si rezistenta fizica, coordonarea la miscari, rezistenta la îmbolnaviri etc.
  • ciclul emotional, care dureaza 28 de zile si este responsabil de starile emotionale, influentând stari duale precum iubire-ura, optimism- pesimism, bunatate-rautate, pasiune-indiferenta, depresie-entuziasm etc.
  • ciclul intelectual, care dureaza 33 de zile si este responsabil de capacitatea de învatare, memoria, atentia, rationamentul, precizia calculelor etc.

Toate ciclurile pornesc, conform teoriei bioritmurilor, de la un zero situat la momentul nasterii si au mai întâi un curs ascendent, într-o faza pozitiva în care energiile si capacitatile au un nivel ridicat. Dupa ce se ajunge la un punct de maxim (situat la un sfert din perioada întregului ciclu), începe o faza de descrestere, trecând din nou prin punctul zero exact la jumatatea intervalului; de aici urmeza o faza negativa care va culmina cu un moment de minim la punctul care reprezinta 3/4 din perioada ciclului. In acest moment toate energiile si capacitatile sunt reduse la minim. Dupa depasirea acestuia, urmeaza o faza ascendenta pâna se ajunge din nou în punctul zero care încheie perioada ciclului, dupa care totul se reia. Cele trei momente de trecere prin punctele zero se numesc zile critice si sunt, conform aceleasi teorii, cele mai "derutante" din viata noastra, caracterizate de indecizii, stari contradictorii etc.

Produsul BIORITM® va pune la dispozitie o gama larga de posibilitati de consultare a ciclurilor bioritmice, utilizând în acest scop reprezentarile grafice, liste de zile critice, interschimbari rapide de date initiale, comparari (teste de compatibilitate) etc.

InfoRapArt SRL va multumeste pentru folosirea acestui produs si asteapta de la dvs. sugestii pentru dezvoltare de functii noi.

De asemenea, InfoRapArt SRL va ofera acest produs într-o varianta grafica originala, cu functii extinse. El poate fi comandat chiar acum.


http://www.inforapart.ro

[ Home ]
  
Stiati ca...?

   - În lume exista la aceasta ora peste 220.000.000 de web site-uri si peste 600.000.000 de navigatori pe internet.
   - În România exista circa 4.250.000 de navigatori pe internet.

Informatii
¤ Definitia zilei
¤ O idee pe zi
¤ Curs valutar
¤ Cum va fi vremea
¤ Trageri Loto
¤ Organizatii, Institutii
Servicii
¤ Evaluare/Curs online
¤ Meditatii si meditatori
¤ Aplicatii software
¤ To Do List
¤ Web Design
¤ Link Exchange
Divertisment
¤ Zodiacul zilei
¤ Horoscop chinezesc
¤ Bioritm la zi
¤ Greutate ideala
¤ Legile lui Murphy
¤ Problema de sah
     
Magazine online
¤ ProLOTO (6/49, 5/40)
¤ MenStrict - SexLex
¤ TestLabX - Testare
¤ ConParo
¤ AmanetArt
Afaceri online
¤ Anunturi gratuite
¤ InfoRapArt COM
¤ Productie Multimedia
¤ Goblen Art
¤ Publicitate
Arta si Cultura
¤ Cenaclu literar
¤ Revista BOEMA
¤ Editura InfoRapArt
¤ Poeme cibernetice
¤ Anticariat online
     
Semnificatia numelui
  
Interpretor de vise
Unitati de masura
Poeme cibernetice
CyberPoems
Nou! Poezie pe calculator
[Free download]
Anticariat online
Carti, CD/DVD-uri, jocuri, obiecte de arta, antichitati
Cenaclu literar
«Noduri si Semne»
MEDITATII
Cereri si oferte
Elevi si Profesori
SudokuArt
Sudoku online
Editura InfoRapArt
Comanda acum!
[Termeni] Copyright © 2004 - InfoRapArt
Contact
WebMaster