HomeAnunturiSoftwareConfesiuniToDoListSudokuArtFreeDownloadConcursLinksHelp
Definitia zilei
Dupa parerea mea, printre cele mai mari descoperiri realizate în ultimul timp de catre ratiunea umana este, cu siguranta, arta de a judeca cartile fara a le citi.
G. K. Lichtenberg
Pro LOTO
To Do List
SexLex
MenStrict - Un cadou util pentru iubita ta!
    MenStrict
Cel mai util cadou pentru iubita ta!
[Free download]
Anunturi Gratuite
Filme si Cursuri
 

     InfoRapArt este o companie de pe piata IT care si-a propus obiective marete si proiecte îndraznete. Dispunând de o echipa puternica de programatori tineri si pasionati, dar si de experienta bogata a unor specialisti cu mari contributii si realizari în domeniul informaticii si cu o reputatie ireprosabila, InfoRapArt are toate atuurile pentru a se înscrie în rândul celor mai bune companii din acest domeniu de activitate. Produsele create pâna în prezent, cât si cele care sunt în pregatire, toate originale si de calitate, vor da suficienta satisfactie clientilor sai pentru ca InfoRapArt sa câstige si apoi sa-si consolideze o pozitie onoranta pe piata software-ului românesc si international.


     Viziune: Vrem sa devenim cea mai puternica si competenta companie de software pentru management educational si stiintific.


     Obiective:
  1. Implementarea strategiilor orientate spre satisfacerea deplina a cerintelor clientilor
  2. Obtinerea unor rezultate economice deosebite, care sa ofere posibilitatea abordarii si aplicarea unor importante investitii în domeniul software-ului educational
  3. Dezvoltarea si aplicarea unor concepte noi pe piata româneasca de software, dezvoltarea unor solutii originale, precum creatoarele automate de structuri, elaborarea automata a profilului etc.
  4. Dezvoltarea unui sistem al calitatii, implementarea unui manual al calitatii si obtinerea certificarii ISO 9001.
     InfoRapArt dezvolta proiecte complexe:
     Utilizarea unor metodologii moderne bazate pe tehnologii RUP (Rational Unified Process) si UML (Unified Modelling Language) si pe instrumentele eficiente de management al proiectelor software, au ca efect o mare productivitate în dezvoltarea aplicatiilor software si asigura o calitate superioara a acestora. Alaturând acestor tehnologii experienta unor specialisti de prima mâna, compania îsi poate permite astazi sa abordeze dezvoltarea si implementarea de proiecte complexe. Ca urmare, în acest moment InfoRapArt este în masura sa implementeze proiecte de anvergura din domenii precum: resurse umane, educatie, gestiune si comert electronic, financiar-contabilitate, stiintific, tehnic, inteligenta artificiala, testare si evaluare, divertisment etc.

[ Home ]
  
Stiati ca...?

   - În lume exista la aceasta ora peste 220.000.000 de web site-uri si peste 600.000.000 de navigatori pe internet.
   - În România exista circa 4.250.000 de navigatori pe internet.

Semnificatia numelui
  
Interpretor de vise
Unitati de masura
Poeme cibernetice
CyberPoems
Nou! Poezie pe calculator
[Free download]
Anticariat online
Carti, CD/DVD-uri, jocuri, obiecte de arta, antichitati
Cenaclu literar
«Noduri si Semne»
MEDITATII
Cereri si oferte
Elevi si Profesori
SudokuArt
Sudoku online
Editura InfoRapArt
Comanda acum!
[Termeni] Copyright © 2004 - InfoRapArt
Contact
WebMaster